Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

BANTUAN KOS UTILITI BUAT RUMAH AMAL ASNAF

Objektif utama penubuhan RUMAH AMAL ASNAF AL BARAKH adalah untuk membantu anak-anak yatim dan asnaf. Anak-anak asnaf ini datang dari pelbagai latar belakang, pengalaman dan sejarah hidup yang perit.
BANTUAN KOS UTILITI BUAT RUMAH AMAL ASNAF
Umum

RM 10.00

daripada sasaran RM 2,000.00
0.5% Complete

1

penyumbang

15

hari lagi
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

RUMAH AMAL ASNAF AL BARAKH mengharapkan bantuan serta sokongan daripada semua pihak untuk teruskukuh berdiri menjaga kebajikan 47 orang anak-anak yang kurang bernasib baik agar mereka semua menjadi insan yang berguna seperti insan yang lain untuk agama, bangsa dan negara serta Berjaya dalam kehidupan dimasa hadapan.


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Sumbang
Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Sumbangan pertama

08 May 2024

Kempen dilancarkan

08 May 2024