Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

BANTUAN MELUNASKAN HUTANG ARWAH AYAH

Memohon bantuan dan sumbangan untuk melunaskan baki hutang arwah. Diharapkan ada insan yang sudi memberi dan membantu menyelesaikan urusan arwah ayah saya.
BANTUAN MELUNASKAN HUTANG ARWAH AYAH
Komuniti

RM 0.00

daripada sasaran RM 3,600.00
0% Complete

0

penyumbang

71

hari lagi
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

Arwah ayah mempunyai baki hutang dengan Bank Rakyat sebanyak RM3600 disebabkan pernah mengambil moratorium semasa Covid 19 lepas. Kesannya hutang tersebut tidak dapat diselesaikan dan menyebabkan saya sebagai waris perlu menjelaskan dan menyegerakan hutang tersebut. Namun saya tidak berkemampuan untuk menyelesaikannya disebabkan mempunyai komitmen untuk menyara keluarga. Diharapkan ada pihak yang sudi membantu.


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Sumbang
Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Kempen dilancarkan

29 May 2024