Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

DANA UNTUK TOMOK

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya disini dengan rendah hati ingin memohon dana, bagi membiayai kos perubatan dan rawatan kucing saya yang sedang berjuang dengan penyakit batu karang.
DANA UNTUK TOMOK
Perubatan

RM 109.00

daripada sasaran RM 771.70
14.124659841907% Complete

5

penyumbang
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

Saya sudah dapatkan penerangan daripada vet. Menurut doktor. Tomok agak kritikal. Hasil ultrasound mendapati terdapat batu karang yang agak besar dan telah menghalangi saluran pundi kencing tomok. Buah pinggang tomok jugak telah membesar keranan mengumpul jumlah air yang sangat banyak. Terdapat jugak pasir pasir yang gagal ditapis oleh buah pinggang tomok.

Hasil ujian darah pula mendapati sel darah putih tomok agak tinggi. Kemungkinan keranan jumlah toksin yang terlalu banyak dalam badan. Toksin yang terlalu banyak ini telah mengakibatkan tomok kerap muntah dan kurang selera makan. 

Rawatan yang akan dibuat, doktor akan melakukan "flushing" untuk menghancurkan batu karang sekaligus buang air yang berlebihan didalam pundi kencing dan buah pinggang.

Kos rawatan jugak mencecah RM 770.71.

Untuk gambar resit rawatan dan keputusan ujian darah, tuan/puan boleh terus hubungi saya 0167306614. 

 

 


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Kempen telah berakhir

11 Jun 2023

10% jumlah sumbangan

13 May 2023

Sumbangan pertama

12 May 2023

Kempen dilancarkan

12 May 2023