Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

DONATION FOR THE STATELESS COMMUNITY IN SABAH

Kempen ini bertujuan untuk membantu dalam bentuk kewangan, barang keperluan. Oleh itu, ianya untuk menyokong pendidikan dan memperkasa komuniti tanpa kewarganegaraan di Sabah
DONATION FOR THE STATELESS COMMUNITY IN SABAH
Pendidikan

RM 288.00

daripada sasaran RM 15,000.00
1.92% Complete

12

penyumbang
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

Kempen ini yang dianjurkan oleh Kelab UNESCO, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, bertujuan untuk memperkasakan pendidikan terutamanya kepada komuniti yang tidak berpeluang menerima pendidikan yang sewajarnya, hal yang demikian, ianya dapat membantu sedikit sebanyak komuniti setempat mengenal inovasi dunia luar dan memberi pengetahuan tentang asas-asas pendidikan yang perlu dipelajari. Oleh itu, pihak kami (Kelab UNESCO, UIAM) memerlukan sumbangan sebanyak RM15,000 bagi menjayakan program kami ini untuk membeli barangan keperluan seperti modul pendidikan, alat penjagaan dan sebagainya.


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Kempen telah berakhir

16 Aug 2023

Sumbangan ke-10

25 Jul 2023

Sumbangan pertama

22 May 2023

Kempen dilancarkan

18 May 2023