Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

EMPOWERED BY HOPE (EBH)

Program yang bertujuan untuk membantu pelajar yang memerlukan dengan menyediakan bekalan keperluan sekolah dan meluangkan masa bersama mereka dengan mengajar beberapa modul pembelajaran
EMPOWERED BY HOPE (EBH)
Pendidikan

RM 99.21

daripada sasaran RM 3,000.00
3.307% Complete

12

penyumbang

57

hari lagi
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

Empowered By Hope ialah program untuk menyediakan barang keperluan sekolah kepada murid yang memerlukan dan mengajar mereka beberapa modul pembelajaran yang menarik untuk membantu mereka dalam kelas.Impaknya,program ini dapat menarik minat mereka untuk terus menimba ilmu dan menggalakkan mereka untuk meneruskan pembelajaran mereka.Pada hari program berlangsung, program akan diisi dengan modul menarik yang berkaitan dengan sukatan pelajaran mereka di sekolah, dan pada penghujung program, bekalan sekolah akan diedarkan kepada pelajar dengan harapan ia dapat membantu mereka belajar dengan baik di sekolah.

 


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Sumbang
Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Sumbangan ke-10

12 Jul 2024

Sumbangan pertama

27 Jun 2024

Kempen dilancarkan

15 Jun 2024