Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

FLOOD LOVE

Kempen ini diadakan bertujuan untuk mencari dana bagi membantu mangsa-mangsa banjir di Pahang dari segi bantuan yang terdiri daripada baikpulih bangunan seperti masjid dan sekolah.
FLOOD LOVE
Kemanusiaan

RM 789.64

daripada sasaran RM 15,000.00
5.2642666666667% Complete

64

penyumbang
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

Hujan lebat yang berterusan sehingga melimpahi sungai-sungai di kawasan Pantai Timur termasuk Pahang dan Terengganu adalah antara masalah besar yang dihadapi oleh Malaysia selain daripada kenaikan jumlah kes Covid-19. Rakyat Malaysia  bukan sahaja terbeban akibat kenaikan kes Covid-19 yang mendadak tetapi juga kerana banjir yang tidak nampak tanda surutnya. Bencana ini telah merosakkan harta benda dan rumah kediaman mangsa. Tambahan pula, ada diantara mereka yang kehilangan ahli keluarga akibat dibawa arus deras sewaktu menyelamatkan diri. 

Sebagai rakyat Malaysia, kita perlu bersatu dalam membantu saudara kita yang berada di dalam kesusahan. Jadi, jom sedekah dan bantu meringankan beban mereka! Even RM1 counts :)

#FloodLove
#Banjir2021
#BantuPahang
#MisiKemanusian
#Sukarelawan
#KempenBanjir
#Sumbangan

 


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Kempen telah berakhir

13 Mar 2021

Kempen telah dilanjutkan

11 Feb 2021

Sumbangan ke-50

05 Feb 2021

Sumbangan ke-10

27 Jan 2021

Sumbangan pertama

13 Jan 2021

Kempen dilancarkan

13 Jan 2021