Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

KUTIPAN RENOVATION PEJABAT PERANTAU

Kutipan sumbangan ini adalah untuk menampung kos renovation pejabat PERANTAU. Pejabat ini akan menjadi bilik operasi aktiviti anak-anak terengganu di Perantauan yang dikendalikan oleh NGO PERANTAU.
KUTIPAN RENOVATION PEJABAT PERANTAU
Komuniti

RM 3,220.00

daripada sasaran RM 25,000.00
12.88% Complete

13

penyumbang

21

hari lagi
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

NGO PERANTAU adalah satu NGO anak anak terengganu di perantauan yang menetap di luar Terengganu. Ditubuhkan sejak tahun 2014 dan aktif di semua negeri di semenanjung serta Sabah dan Sarawak. Banyak aktiviti dijalankan melibatkan anak anak terengganu di perantauan dalam mengeratkan silaturahim serta menyalurkan informasi dari kerajaan negeri. 

Terkini, PERANTAU Terengganu telah menyewa pejabat di Shah Alam. Kita akan ubahsuai pejabat ini utk kesesuaian melaksanakan pelbagai aktiviti anak2 Terengganu di Perantauan.

Anggaran dana sebanyak RM25,000 diperlukan untuk menambahbaik pejabat PERANTAU.  Unit yang di ambil sewa adalah unit kosong yang mana kita perlukan sumber kewangan untuk membeli barangan berikut : 

 1. Aircond cassette ( Bilik Meeting )
 2. Aircond 3 bilik
 3. Wujudkan Bilik Pantry
 4. Wujudkan Bilik Stor
 5. Wujudkan 1 Bilik Penginapan.
 6. Karpet
 7. Wallpaper
 8. Wiring Lampu n plug point.
 9. Pembelian Meja
 10. Pembelian Kerusi
 11. Pembelian Projektor
 12. dan lain-lain. 

Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Sumbang
Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

10% jumlah sumbangan

10 Jun 2024

Sumbangan ke-10

09 Jun 2024

Sumbangan pertama

08 Jun 2024

Kempen dilancarkan

07 Jun 2024