Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

PAQUITO KUCING KESAYANGAN MENGIHAP BATU KARANG

Kempen ini bertujuan untuk membantu mengurangkan dana untuk perubatan Paquito, kucing kesayangan yang aktif dan bijak. Saya amat berterima kasih kepada sesiapa yang dapat membantu.
PAQUITO KUCING KESAYANGAN MENGIHAP BATU KARANG
Perubatan

RM 0.00

daripada sasaran RM 685.00
0% Complete

0

penyumbang

16

hari lagi
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

6/5/24

Paquito tak boleh buang air kecil dan besar

7/5/24

Paquito dibawa ke vet dan telah buat ultrasound. Result ada pasir dan sendiment. Diberi ubat tapi masih tak boleh buang air kecil dan besar

8/5/24

Paquito ada keluarkan sedikit darah di saluran kencing dan terus bawa ke vet. Paquito telah dimasukkan tiub dan ada acute kidney injury. Air kencing dah bercampur dengan darah. Sekarang paquito dah dirawat dan diwarded. Paquito ditukarkan ke diet RC urinary SO selama 6 bulan.

 


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Sumbang
Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Kempen dilancarkan

09 May 2024