Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

PROGRAM BERSAMA ANAK ASNAF RUMAH NUR BESTARI

Titian Wahyu Club dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) akan menganjurkan program yang dinamakan The Little Explorers bersama anak-anak asnaf dari Rumah Nur Kasih Bestari, Kajang.
PROGRAM BERSAMA ANAK ASNAF RUMAH NUR BESTARI
Pendidikan

RM 241.00

daripada sasaran RM 700.00
34.428571428571% Complete

9

penyumbang
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

 

Tujuan utama projek ini adalah untuk menawarkan pengalaman pendidikan bersama anak-anak Asnaf untuk pembelajaran bukan formal. 
Kanak-kanak tersebut terdiri daripada keluarga berpendapatan rendah (asnaf) dan dianggap sebagai kanak-kanak yang kurang berkemampuan.
Justeru, melalui projek ini, mereka akan dapat belajar dan didedahkan dengan pelbagai persekitaran baharu di sekitar Kuala Lumpur
Community Verified iconDana yang dikumpul daripada kempen ini akan digunakan untuk membiayai;
1. Bas Sewa untuk membawa anak-anak Asnaf:
RM700 untuk perjalanan sehari sekitar Kuala Lumpur 

Sejumlah, 40 anak-anak Asnaf serta komiti program akan menyertai pada hari kejadian. Bantu kami untuk merealisasikan impian anak-anak Asnaf ini untuk melihat dunia luar sambil belajar! 

 

 

 

 


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Kempen telah berakhir

19 May 2024

10% jumlah sumbangan

13 May 2024

Sumbangan pertama

08 May 2024

Kempen dilancarkan

08 May 2024