Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

PROGRAM INFAQ SEMPENA HARI IBU

Kempen ini bagi meraikan ibu ibu di rumah orang tua sempena hari ibu .Kebanyakan rumah orang tua juga memerlukan bekalan makanan dan minuman dan ini merupakan salah satu usaha kami untuk membantu.
PROGRAM INFAQ SEMPENA HARI IBU
Wanita

RM 0.00

daripada sasaran RM 5,000.00
0% Complete

0

penyumbang

17

hari lagi
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

Kami merupakan team ejen chocoalbab yang pada mulanya ingin menyumbang dalam kalangan kami. Namun terdapat  permintaan dari orang ramai untuk turut serta. Maka kami berbesar hati untuk menyebarkan kebaikan dan mengajak lebih ramai lagi untuk turut serta kempen infaq ini supaya lebih ramai banyak lagi rumah orang tua yang akan menerima manfaat. 

sumbangan akan diedarkan oleh pasukan ejen kami di rumah orang tua berdekatan dengan kawasan masing-masing seluruh Malaysia.

 

semoga usaha kecil dapat memberi manfaat yang besar kepada penerima dan semoga Allah memberkati para penginfaq.


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Sumbang
Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Kempen dilancarkan

10 May 2024