Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

PROGRAM PEMBANGUNAN PENGAJIAN MUALLAF

PROGRAM PENEBUSAN TANAH INI BERTUJUAN MEMBANGUNKAN SEBUAH PUSAT DIDIKAN AGAMA, ASUHAN & KEMAHIRAN KEPADA MUALLAF YG MAHU MEMPELAJARI & MEMPRAKTIKAN ILMU AGAMA.. SUMBANGAN TUAN/PUAN KAMI PERLUKAN
PROGRAM PEMBANGUNAN PENGAJIAN MUALLAF
Pendidikan

RM 1,575.00

daripada sasaran RM 1,500,000.00
0.105% Complete

61

penyumbang

76

hari lagi
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

 

2Q==

Kami pihak PUSAT TARBIYAH MUALLAF UTARA (PUSTAMU) sedang bertungkus lumus dalam membangunkan sebuah pusat didikan & penempatan kepada para muallaf (saudara baru) yang ingin belajar dan akan mengajar (berdakwah) di tempat dan kepada bangsa mereka sendiri.

Pembelian tanah PUSTAMU ini beralamat di Lot 1674, Kampung Tok Nayan, Bukit Selambau, 08010 Sungai Petani, Kedah Darul Aman (Belakang Balai Polis Lama Bukit Selambau) yang berkeluasan sebanyak 282 000 kaki persegi dengan jumlah RM 1.5 Juta yang berbaki 3 bulan sahaja lagi.

Oleh itu, bantuan serta sumbangan dari Tuan/Puan amat kami perlukan bagi menjayakan misi ini secepat mungkin. Sumbangan yang diterima 100% akan digunakan untuk pembangunan PUSTAMU sepenuhnya. Sumbangan anda ini adalah sebahagian dari misi dakwah dan gerak kerja agama.

InshaAllah, jumlah 1.5 juta akan berjaya dicapai bila kita semua bersama-sama menyumbang RM20 seorang (atau seikhlas hati)  & menyebarkan kempen ini kepada seramai mungkin kenalan anda.

  • Jazakumullah khaira khatsira -

Ikuti Perkembangan kami di FB : Pusat Tarbiyah Muallaf Utara atau klik link dibawah

https://www.facebook.com/profile.php?id=61554571275740&mibextid=ZbWKwL


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Sumbang
Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Sumbangan ke-50

07 Apr 2024

Sumbangan ke-10

02 Apr 2024

Sumbangan pertama

02 Apr 2024

Kempen dilancarkan

02 Apr 2024