Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

SUMBANGAN DANA SISTEM SOLAR BANGUNAN SEKOLAH OKU

Sekolah Sinar Harapan merupakan sekolah kanak2 OKU. Kos eletrik terlalu tinggi setiap tahun disebabkan kemudahan2 terapi yang memerlukan penggunaan yang tinggi seperti kolam renang dan lain2
SUMBANGAN DANA SISTEM SOLAR BANGUNAN SEKOLAH OKU
Kemanusiaan

RM 0.00

daripada sasaran RM 28,000.00
0% Complete

0

penyumbang

40

hari lagi
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

Bil elektrik Sekolah OKU ini mencecah ribuan ribu ringgit. Maka pihak Sekolah Sinar Harapan yang merupakan sekolah OKU badan bukan kerajaan NGO mengambil inisiatif bagi mengurangkan beban pihak sekolah. Sumbangan anda sangat diperlukan dan jasa baik anda untul berkongsi tentang kutipan dana ini amat dialukan.


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Sumbang
Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Kempen dilancarkan

05 Feb 2024