Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

SUMBANGAN PERUBATAN

Sumbangan untuk ke klinik kucing untuk membuat rawatan.
SUMBANGAN PERUBATAN
Perubatan

RM 415.00

daripada sasaran RM 800.00
51.875% Complete

16

penyumbang

16

hari lagi
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

Assalammualaikum saya ingin meminta jasa baik pihak tuan/puan untuk menyumbang rawatan kucing saya yang jatuh dari tingkat 14 ke tingkat 9..Kucing yang diberi nama Adik adalah kucing jalanan yang saya jumpa di tempat kerja.Saya  ambil dan memeliharanya selama 8 bulan.Harini 4/7/2024 pukul 5.30 petang saya dapati dia tiada di dalam rumah.setelah mencari dan tidak jumpa,saya melihat di luar tingkap saya mendapati dia telah jatuh di karidor tingkat 9.Semasa saya memanggil namanya,ada interaksi dan ada sedikit pergerakan..tetapi dibahagian kaki tiada pergerakan.saya bergegas turun untuk dapatkannya.terdapat pendarahan di bahagian mulut dan kakinya tidak boleh bergerak.badannya nampak seperti bengkak.Adik perlu dibawa ke klinik haiwan dengan segera.tetapi saya sedang mengalami masalah kewangan sekarang. Saya baru berhenti kerja dan menunggu panggilan kerja baru di shah alam.dan majikan lama masih tidak membayar gaji.Adik tiada selera untuk makan dan minum.Saya memohon jasa baik tuan/puan untuk memberi sumbangan untuk saya meneruskan rawatan untuk adik..


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Sumbang
Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

50% jumlah sumbangan

06 Jul 2024

Sumbangan ke-10

05 Jul 2024

10% jumlah sumbangan

05 Jul 2024

Sumbangan pertama

04 Jul 2024

Kempen dilancarkan

04 Jul 2024