Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

VAN BARU UNTUK MURID OKU DIPERLUKAN!

Sekolah Sinar Harapan (Sekolah Kelainan Upaya) memohon dan merayu pada orang yang prihatin untuk membantu sekolah membeli van baru dianggarkan RM90,000.
VAN BARU UNTUK MURID OKU DIPERLUKAN!
Kemanusiaan

RM 14,422.00

daripada sasaran RM 90,000.00
16.024444444444% Complete

176

penyumbang
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

Sekolah Sinar Harapan (Sekolah Kelainan Upaya) memohon dan merayu pada orang yang prihatin untuk membantu sekolah membeli van baru dianggarkan RM90,000 jenis Toyota Hiace atau Nissan Urvan. Sekolah Sinar Harapan merupakan sekolah badan bukan kerajaan (NGO) yang memiliki seramai 42 orang murid dari pelbagai kategori antaranya Downsindrom, Autisme dan Cerebral Palsy. Van yang kini digunakan oleh pihak sekolah adalah Van jenis Perodua yang sangat usang dan sempit. Sekali lagi sekolah amat mengharapkan ada insan-insan yang berjiwa murni untuk membantu pihak sekolah serta membantu menyebarkan mesej ini bagi mencukupkan dana untuk pembelian van.


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Sumbang
Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

10% jumlah sumbangan

26 Dec 2022

Kempen dilancarkan

15 Nov 2022