Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

WAKAF KENDERAAN (VAN) BAGI KEGUNAAN PELAJAR

Al Amin Tropicana School Sungai Buloh (Primary & Secondary) memerlukan sebuah kenderaan sebagai pengangkutan utama bagi pelajar untuk aktiviti di luar sekolah.
WAKAF KENDERAAN (VAN) BAGI KEGUNAAN PELAJAR
Pendidikan

RM 100.00

daripada sasaran RM 150,000.00
0.066666666666667% Complete

2

penyumbang
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

Sejak penubuhan Al Amin Tropicana School Sungai Buloh pada tahun 2015, sekolah ini tidak pernah mempunyai  kenderaan sendiri bagi membawa pelajar ke aktiviti luar sekolah. Pihak sekolah perlu meminjam van dari Pusat Pendidikan Al Amin induk di Gombak dan menyewa van daripada pihak ketiga. Namun, dengan pertambahan pelajar saban tahun telah menyebabkan penyewaan van sudah tidak relevan kerana memakan kos yang agak tinggi. Tambahan pula, Perintah Kawalan Pergerakan yang dijalankan sejak tahun lalu telah memberi lebih kesan terhadap pihak sekolah. Oleh itu, Pusat Pendidikan Al Amin Berhad bersama dengan Parents Teachers Associatiaon AATS telah bersetuju untuk membeli van bagi kegunaan warga sekolah terutamanya pelajar. Sehingga kini, jumlah pelajar di sekolah ini telah lebih daripada 450 orang pelajar dan sering bertambah dari semasa ke semasa. Oleh itu, keperluan kenderaan bagi pihak sekolah amatlah diperlukan. 

 


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Sumbang
Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Kempen dilancarkan

28 Jun 2022