Perlukan bantuan dana segera?  Hubungi kami untuk bantuan kempen.

WAKE KUALA BOH

Kempen ini adalah bertujuan untuk menolong komuniti Orang Asli di Kampung Orang Asli Kuala Boh, Cameron Highlands. Bantuan dari segi pendidikan dan keperluan akan diberi menggunakan duit sumbangan.
WAKE KUALA BOH
Komuniti

RM 372.00

daripada sasaran RM 1,055.00
35.260663507109% Complete

23

penyumbang
Mengapa sumbang melalui iSADAQAH dan tidak terus kepada penerima? Baca selebihnya di sini

Tempat : Kampung Orang Asli, Kuala Boh, Cameron Highlands, Pahang

Tarikh: 25 November - 27 November 2023

Kami akan pergi seramai 41 pelajar dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia dari kelab Titian Asli untuk memberi bantuan kepada golongan Orang Asli yang menetap di Kuala Boh, Cameron Highlands. Kami akan bermalam di sana selama 2 malam dan melakukan pelbagai aktiviti yang memberi manfaat kepada mereka mahupun kami sendiri. Dana yang kami terima akan digunakan untuk membeli barang-barang keperluan yang akan diberikan kepada keluarga-keluarga di kampung tersebut dan juga untuk menampung kos perbelanjaan makanan dan bahan-bahan mengajar sepanjang program ini.


Untuk Makluman Semua

100% sumbangan yang diterima akan digunakan untuk pelaksanaan projek ini sepenuhnya. Sebagai langkah kesahihan pelaksanaan projek ini, pihak iSADAQAH juga akan sentiasa mengemaskini anda dengan keseluruhan kutipan yang diterima, resit sumbangan, gambar aktiviti kempen serta koordinat GPS komuniti yang menerima bantuan sebagai bukti ketelusan pihak iSADAQAH dalam menjayakan projek ini.

Bantu Kempen Ini

Setiap sumbangan yang diberi kepada kempen ini amat dihargai.

Kongsi Kempen

Bantu biayai kempen ini dengan berkongsi. Satu perkongsian kempen boleh membawa sumbangan RM10 daripada seorang penderma!

Kempen telah berakhir

25 Nov 2023

10% jumlah sumbangan

20 Nov 2023

Sumbangan ke-10

10 Nov 2023

Sumbangan pertama

30 Oct 2023

Kempen dilancarkan

30 Oct 2023